LKKR staat voor lekker eten en drinken. Voor de feestdagen kunt u bij ons terecht voor: saladeschotels, vis- of vleesplateau’s, dagverse vis van Schmidt Zeevis, schaal- en schelpdieren, tapas, olijven, amuses, kant-en-klare gerechten voor thuis, ambachtelijk brood, kerstgeschenken (groot en klein) en nog veel meer!

Kom gezellig langs in de winkel om te proeven en uw keuze te maken. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op de juiste tijd klaar staat. Lekker makkelijk en succes verzekerd!

Klik hier voor de bestellijst

De bestellijst (pdf) kunt u op digitaal invullen, opslaan en per e-mail naar ons versturen. Uiteraard mag u ook een geprinte en met de hand ingevulde bestellijst naar ons toesturen of afgeven in de winkel.

viskwartet_klassiek    ocean_paradise    amuse_festijn    kreeftenschotel

Viskwartet Klassiek                Luxe visschotel                   Amuse festijn                       Kreeftenschotel

Bestellingen voor kerst moeten uiterlijk op vrijdag 21 december binnen zijn. Ophalen op maandag de 24e tussen 9.00 en 16.00 uur.

Bestellingen voor oud & nieuw moeten uiterlijk binnen zijn op zaterdag 29 december. Ophalen op maandag de 31e tussen 9.00 en 17.00 uur.